Shërbimet tona të Trajtimit - Neolife Tıp Merkezi
Pyesni mjekun Kontaktoni me ne+90 212 385 31 00

Shërbimet tona të Trajtimit

Përveç poliklinikës së përgjithshme që ndodhet në qendrën tonë, ne ofrojmë edhe shërbime të trajtimit me rrezatim në repartet tona të Onkologjisë dhe Onkologjisë Mjekësore.

Stafi ynë mjekësor përfshin mjekë me përvojë të specializuar në fushën e tyre dhe të njohur në rang ndërkombëtar.

Takim online Pyesni mjekun