Mjekët Tanë

Njihuni me stafin tonë të ekspertëve

Stafi ynë mjekësor është një nga vlerat tona më të mëdha, jeta e të cilave i kushtohet jetës njerëzore dhe kancerit. Ekipi ynë i ekspertëve përbëhet nga mjekë të njohur ndërkombëtarisht dhe profesionistë shëndetësorë me përvojë, të cilët specializohen në fushat e tyre dhe vlerësojnë pacientët e tyre.

Dr. Nesrin Aslan

Specialiste e Mjekësisë Nukleare / Krye mjeke

Prof. Dr. Sedat Turkan

Specialist i Onkologjisë me Rrezatim

Prof. Dr. Ahmet Öber

Specialist i Onkologjisë me Rrezatim

Doç. Dr. Evrim Metcalfe

Specialist i Onkologjisë me Rrezatim

Uzm. Dr. Roman İbrahimov

Specialist i Onkologjisë me Rrezatim

Dr. Cevat Edrisi

Specialiste e Radiologjisë

Doç. Dr. Orhan Çelen

Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme dhe Onkologjisë Kirurgjikale

Dr. Gonca Saraç

Specialiste e Obstetrikës dhe Gjinekologjisë