Pacientët Internacional

International-Patients

Qendra Onkologjike Neolife ofron trajtimin më efektiv  mjekësor së bashku me  marrëveshjet e përsosura për pacientët që kërkojnë trajtim në Stamboll / Turqi

Departamenti i Marrëdhënieve Ndërkombëtare me 13 anëtarë të stafit dhe 5 zyrave përfaqësuese vazhdon aktivitetin që nga  dhjetori 2010. Neolife ka përvojë të gjerë në mirepritjen e pacientëve ndërkombëtarë që kërkojnë trajtim onkologjik.

Qëllimi ynë është që të ofrojmë shërbimin më të mirë për pacientët ndërkombëtarë, për ti siguaruar ato që të ndihen si në shtëpine e tyre

Ekipi për Marrëdhëniet Ndërkombëtare shërben:

  • Organizimin e takimeve, vlerësimin përpara dhe pas trajtimit
  • Organizimi për akomodimin më të mirë
  • Ndihmë me përkthim në 8 gjuhë
  • Transporti nga / në aeroport
  • Prenotim për transport , bileta etj
  • Ndihma me procedurat e vizave
  • 24/7 Asistence